Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.04.2020 07:42 - Възпаленията на пикочоотделителната система
Автор: prepodavam Категория: Рецепти   
Прочетен: 158 Коментари: 0 Гласове:
0



 В помощ на профилактиката и лечението възпаленията на пикочоотделителната система (пиелити, пиелонефрити, цистити)

Възпалителните процеси са често срещани в патологията на отделителната система. В млада възраст проблемите преобладават при жените, а в по-напреднала – страданието се наблюдава еднакво при двата пола. То протича обикновено с температура, неприятна режеща или пареща болка в областта на кръста. При възпаление на пикочния мехур (цистит), болката е ниско долу към срамната кост и е придружена от чести позиви за уриниране. Нерядко заболяването протича драматично. Необходима е специализирана лекарска помощ. Обикновено лечението се провежда с широкоспектърни антибиотици и спазмолитици.

В случая би било добре да се включи продукта предложен от нас , който е комбинация от три лечебни растения, имащи отношение към профилактиката и лечението възпалителните процеси на бъбреците и пикочоотделителните пътища. Тогава ефектът от лечението е много по-категоричен и траен, страничните (токсичните) действия на прилаганите медикаменти са далеч по-малки, както и времето необходимо за възстановявяне на организма от заболяването е много по-кратко.
Продуктът съдържа екстракти от листа на бяла бреза (Betula alba L), листа от мечо грозде (Arctostaphyllos uva-ursi L) и корени от бъзак (Sambucus ebulus L).

Екстрактът от листата на бяла бреза има изразен диуретичен ефект (увеличаване отделянето на урина), като заедно с това увеличава отделянето на натриеви и хлорни йони. Това се дължи на съдържанието на флавоноиди и на калиев нитрат. Увеличената диуреза означава увеличен кръвоток през бъбреците, а това пък значи ускоряване на оздравителните процеси. Екстрактът от листата на мечо грозде притежава уросептично действиe, дължащо се на фенолните глюкозиди-арбутин и метиларбутин, като това действиe е по-изразено в алкална среда. Това е причината в капсулата на Barsa да се включи натриев бикарбонат.

Екстрактът от корените на бъзак има диуретично и антимикробно действие. Всички горепосочени биологични ефекти на екстрактите от тези лечебни растения имат възможността да тласнат в благотворна посока оздравителните процеси при възпаление на пикочоотделителната система и да доведат до по-пълното й възстановяване. Ако пък ги приемаме превантивно, тези билки могат да ни предпазят от описаните по-горе страдания.

Това е дар от българската природа за нас.

Консултация и поръчки : 0884549733- Алтернативна медицина 

image

image

image




Гласувай:
0


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: prepodavam
Категория: Рецепти
Прочетен: 6374
Постинги: 5
Коментари: 0
Гласове: 2
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930